Primair onderwijs

Door de verbouwing van het museum kunnen we tijdelijk geen klassen ontvangen. Maar we hebben goed nieuws: we hebben speciale programma’s ontwikkeld waarbij het museum naar de school komt. Onze museumdocenten verzorgen deze lessen in de klas. Op die manier blijven we actief in gesprek gaan met kinderen over kunst, kunstenaars, de wereld en henzelf.

Al ons aanbod voor het primair onderwijs is ook te boeken voor het speciaal onderwijs. We hebben veel ervaring met het geven van lessen aan leerlingen uit het speciaal onderwijs. We werken met kleinere groepen en hebben vooraf overleg hoe onze museumdocenten het beste aan kunnen sluiten bij de groep.

Aanmelden voor een museumles in de klas of een andere activiteit? Vul het aanmeldformulier in of neem contact op met onze afdeling educatie via info@museumarnhem.nl.  Sluit ons aanbod niet aan bij je wensen? We denken graag met je mee.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Museum Arnhem? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. En blijf bij ons via Facebook, Instagram, Twitter en ARTtube.

top
www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.