Vereniging van Vrienden

“Als Arnhemmer én als groot liefhebber van Moderne Kunst wil ik mijn betrokkenheid bij het Museum Arnhem tonen in woord en daad. Daarom ben ik al jarenlang lid van de Vrienden van het Museum. We beleven momenteel spannende tijden inzake de  geplande verbouwing. Ik volg de ontwikkelingen met grote belangstelling. Sinds ruim 3 jaar ben ik samen met een andere (vrouwelijke) vriend/vrijwilliger van het Museum bezig met de digitalisatie van het uitgebreide boekenbestand (vlg Adlib). Omdat de boeken beschikbaar moeten blijven voor de medewerkers, kunnen wij op de tijdelijke vestiging aan de Weerdjesstraat verder met ons werk. Dit verhoogt mijn betrokkenheid bij het Museum Arnhem.” (Janus Raaijmaakers, 2018)

Vriendenlogo
Het museum draagt zijn Vrienden een warm hart toe. Door middel van hun financiële steun is de Vereniging in staat vijfjaarlijks een schenking in de vorm van een kunstwerk te doen aan het museum. Zo draagt u daadwerkelijk bij aan het doel van de Vereniging van Vrienden. 

Als dank voor deze steun, geniet u als Vriend van bijzondere voordelen en speciale aanbiedingen. Bezoekt u regelmatig het museum en voelt u zich betrokken bij onze organisatie? Sluit u dan nu aan bij onze Vereniging en word ook Vriend

top
www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.